Sunday 10 May 2015

En superspennende kombinasjon jeg gleder meg masse til!



Etter mye grubling og letniego falt valget av partner til Duffy på en vakker hannhund fra kennel Vestafjell's. Hjertelig takk til Laila Otterstad for det, Magdalena Chmielewska og Agata Kubska fra kennel Adsum for deres hjelp.

Benjamin er en sterk, ung hannhund, noe som passer bra til Duffy som er ganske stor. Benjamin far er Emil (Ch.Jako's Nordic Charm). Han ble BIR på CRUFT's som den første ikke engelskfødte Golden.

Duffy har selv CK på utstilling, og hun er meget velbygd med pent hode og hals. Hun har flotte vinkler, super overlinje og et svært flott pigment.

Duffy og Benjamin er fri for HD. Duffy har blitt testet av den beste kardiologen i Polen, "Cardiologi Screening Examination Findings", og er helt frisk.

Hun er veldig arbeidsom, så her vil det sannsynligvis komme valper som vil være lett å drive hundeaktiviteter med. Duffy er i tillegg veldig barnevennig, myk og lett å ha med å gjøre. Hun bor til daglig i en familie med en katt. Duffy og valpene vil bo inne i huset med oss, og vil derfor bli veldig godt sosialisert.

Valpen ventes født 20. 05. 2015. Vi søker etter dem de beste hjem!

Virker dette interessant for deg? Ring for en hundeprat. 


E-mail: goldenedenfamily@gmail.com
Tlf. Nawojka 411 712 16 eller Laila Otterstad 932 460 09

Hjarte Takk for alle hjelp til Jarle Koldal og Vibeke Rossland Olsen fra „Duffy Familie Kennel Jako's”!



No comments:

Post a Comment